Дата публікації:
12 листопада 2018
Кількість переглядів:
2641
Поділитися:

5-9 листопада в Києві відбувся Міжнародний тиждень Програми Європейського Союзу Еразмус+. У перший день інформаційного тижня начальник відділу міжнародних зв’язків Сумського державного університету Костянтин Кириченко поділився практичними рекомендаціями щодо підготовки успішної грантової заявки на проекти розвитку потенціалу вищої освіти програми Еразмус+. 7 листопада Костянтин Кириченко представив досвід СумДУ із впровадження грантових проектів програми ЄС Темпус, зокрема проекту ALIGN «Досягнення та регулювання балансу між освітніми програмами та кваліфікаційними рамками» (період виконання 2013-2017 рр.)

9 листопада заступник начальника відділу міжнародних зв’язків Вікторія Ярмолич поділилися з учасниками семінару досвідом СумДУ в реалізації проектів з навчальної мобільності. Презентація Вікторії Ярмолич була присвячена особливостям системи набору студентів, викладачів і працівників на участь у двосторонніх обмінах, комунікації з європейськими партнерами стосовно практичних аспектів реалізації проектів (визначення ролей і зобов’язань партнерів у проектах, забезпечення прозорості і дисемінаційної складової протягом життєвого циклу проекту).

На кластерному семінарі «Якість освітніх програм: бакалавр, магістр, доктор філософії/доктор мистецтв» для успішної модернізації освітніх програм СумДУ представила помічник ректора з питань забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Ольга Люта. Вона виступила із доповіддю щодо впровадження результатів проекту QUAERE в діяльність Сумського державного університету.

Участь у заході взяли представники закладів вищої освіти України, міжнародних відділів, наукових установ, державних та приватних організацій, громадських організацій та сфери бізнесу. Загалом -  більше 1000 учасників.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]