Дата публікації:
19 листопада 2018
Кількість переглядів:
2565
Поділитися:

13 листопада в Конгрес-центрі Сумського державного університету відбувся міжнародний семінар з викладання та дослідження проблематики ЄС та європейської інтеграції. У заході взяли участь академічні координатори проектів Жана Моне в СумДУ, педагоги, залучені до викладання різних аспектів європейських інтеграційних процесів та ЄС; студенти та аспіранти, які цікавляться цією проблематикою, та представники громадських організацій м.Суми.

Захід було організовано спільно з Українською асоціацією викладачів і дослідників європейської інтеграції у рамках проекту напряму Жана Моне 575385-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-SUPPA: “Enhanced Visibility of European Integration in Teaching and Research” програми ЄС Еразмус+.

Мета семінару - обмін досвідом та знаннями, виявлення проблем, представлення найкращих здобутків і результатів щодо підвищення якості викладання та досліджень ЄС та європейської інтеграції.

У своїй промові голова правління Асоціації, член Національної команди експертів з реформування вищої освіти Ірина Сікорська наголосила, що семінар покликаний сприяти інтелектуальному діалогу на тему домінуючих уявлень і позицій щодо ЄС і європейської інтеграції як в Україні, так і за її межами.

Професор кафедри Жана Моне, член університетської асоціації сучасних європейських студій, директор сумісної магістерської програми європейського та міжнародного менеджменту Deusto/Audencia/Bradford, EIBM (Університет Бредфорд, Великобританія) Жан-Марк Труй презентував досвід з викладання та дослідження у сфері європейської інтеграції, обмінявся поглядами з українськими колегами щодо того, як розробити ефективний курс навчання з європейської інтеграції та підвищити якість викладання і досліджень за даною тематикою.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]