Дата публікації:
19 листопада 2018
Кількість переглядів:
2176
Поділитися:

17 листопада у бібліотеці Сумського державного університету відбулася традиційна зустріч  Школи європейських мов при перекладацькому навчально-методичному центрі «Linguostar». На вступне заняття завітали не лише школярі 8-11 класів, а й студенти коледжів м. Суми та дорослі, зацікавлені у вивченні іноземних мов.

Основним завданням першої зустрічі було заохочення до навчання та знайомство з майбутніми учнями. Студенти 4 курсу спеціалізації «Переклад» Тетяна Попова, Анастасія Маяка та Мішель Аларкон провели заняття у веселій та невимушеній формі.

Незмінними організаторами Школи європейських мов стали викладач кафедри германської філології Олена Назаренко  та старший викладач Антоніна Чепелюк.

Цього року Школа європейських мов розширює свої кордони. Окрім англійської та німецької мов Мішель презентувала іспанську, та познайомила гостей заходу з культурою та особливостями іспаномовних країн. Студенти провели вікторину, організували віртуальну подорож Великою Британією, Німеччиною та країнами Латинської Америки, розповіли про важливість вивчення іноземних мов. Для визначення уподобань відвідувачів стосовно напрямків проведення подальших занять було проведене анкетування.

Наступне заняття Школи Європейських мов відбудеться 1 грудня в ЕТ корпусі СумДУ.

Детальний розклад занять за посиланням.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]