Дата публікації:
20 листопада 2018
Кількість переглядів:
3618
Поділитися:

16 листопада в Сумському державному університеті відбулася церемонія нагородження кращих студентів навчального закладу, присвячена Міжнародному Дню студента. З нагоди свята були відзначені кращі здобутки студентів у науці, спорті, навчанні, а також громадській та мистецькій діяльності. На кожному факультеті була створена спеціальна комісія, яка обрала кращих з кращих у восьми номінаціях. Потім незалежне журі визначило переможців у кожній з них.

Кращим студентом СумДУ у 2018 році визнано представницю факультету технічних систем та енергоефективних технологій Вікторію Чубур.

Кращим громадським діячем визнано Дар’ю Данілову з факультету іноземної філології та соціальних комунікацій. Переможцем у номінації «Навчальна діяльність» журі назвало Дарія Захарченку – студентку навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького. Кращими в науковій діяльності стали Станіслав Фурс – студент навчально-наукового інституту права та Станіслав Ільїн – студент факультету електроніки та інформаційних технологій. Юлія Шафорост із ННІ ФЕМ перемогла в номінації «Кращий медійник». Марія Солодуха – студентка навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» стала кращою в номінації «Культурно-мистецька діяльність». «Кращим волонтером» визнали Вікторію Гічкаленко (ІФСК). Кращим серед іноземних студентів став Соні Доллар із Медичного інституту. Євген Рекунов, студент факультету ЕлІТ переміг у номінації «Профспілковий діяч». Арсена Хромуляка із МІ обрано кращим по роботі в гуртожитках. Кращим спортсменом визнали Артура Зальотова (студент МІ).

На обласному етапі конкурсу СумДУ будуть представляти кращі студенти в номінаціях:

громадський діяч – Дар’я  Данілова (ІФСК);

волонтер – Вікторія Гічкаленко (ІФСК);

медійник – Сергій Шаповалов (ТеСЕТ);

науковець – Станіслав Ільїн (ЕлІТ);

спортсмен-професіонал – Артур Зальотов (МІ);

спортсмен-аматор – Олена Галак (МІ);

культурно-мистецьку діяльність представлять 3 студента у 3 номінаціях: вокал – Евген Легкобит (ІФСК), танцюрист – Олена Жук (ЕлІТ) та оригінальний жанр – Каріна Випірайло (ННІ права);

кращий студент Сумщини – Олександ Поліщук (ННІ БТ «УАБС»).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]