Дата публікації:
21 листопада 2018
Кількість переглядів:
3026
Поділитися:

20 листопада відбулося урочисте вручення нагороди «Соціальний Оскар СумДУ–2018». Цього року «Соціальний Оскар» вийшов на обласний етап, а Сумський державний університет став консолідаційною платформою, що об’єднала представників влади та бізнесу, громадських діячів і медійників. Церемонія проходить другий рік поспіль задля підтримки інновацій у соціальній сфері. Організатором заходу є кафедра психології, політології та соціокультурних технологій факультету іноземної філології та соціальних комунікацій.

Переможців визначали понад 80 незалежних експертів (представники бізнесу, ЗМІ, громадських організацій, структур публічного управління та науковці у сфері соціальної роботи). У підсумку перемогу в номінації «Соціальні інновації у сфері публічного управління» отримала громадська організація «Калинове гроно» за проведення всеукраїнського форуму «Технології забезпечення права дитини на сім’ю» та ініціативи щодо розвитку громадянського суспільства в Сумській області.

Найкращим в номінації «Соціальні інновації у сфері публічного управління» став регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області. Центр втілив інновації, що забезпечили значне охоплення жителів області просвітництвом і наданням правової допомоги у новому форматі.

У номінації «Соціальні інновації у сфері бізнесу» перемогу отримало ТОВ «Керамейя» за забезпечення та підтримку соціальних ініціатив міста та області та активну участь у реалізації проектів для воїнів АТО.

Телерадіокомпанія UA:Суми стала найкращою в номінації «Соціальні інновації у сфері ЗМІ» за активну інформаційну підтримку соціальних проектів, а також за збір коштів для онкохворих дітей та проведення щорічної акції «До Світлого Дня – світлі вчинки».

Також у рамках заходу, було нагороджено студентів спеціальності «Соціальна робота» – майбутніх соціальних працівників, їм вручили «Соціальний Оскар СумДУ – Юніор».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]