Дата публікації:
28 січня 2019
Кількість переглядів:
3101
Поділитися:

25 січня на конференції трудового колективу Сумського державного університету було заслухано та визнано задовільним звіт ректора Анатолія Васильєва «Підсумки роботи СумДУ за 2018 рік та основні завдання на 2019 рік». «За» проголосували 295 присутніх, «утримались» - 1, «проти» - 1. У виступі ректор зупинився на найбільш важливих аспектах діяльності ЗВО, зокрема, позиціях СумДУ в світових та вітчизняних рейтингах, питаннях формування контингенту, розширення спектру освітніх послуг, розвитку кадрового потенціалу, наукової та міжнародної діяльності, переведення навчального процесу у формат «інформаційної», «електронної» педагогіки, розбудови інфраструктури тощо.

Звертаючись до колег, Анатолій Васильєв наголосив: «Незважаючи на складнощі та перепони, сталий розвиток університету забезпечений, ми зробили важливі кроки й помітно наблизилися до реалізації нашої стратегічної мети щодо відповідності статусу дослідницького університету».

Ректор СумДУ висловив переконання, що атмосфера успішності та вдосконалення, широке залучення університетської спільноти до активної участі у виконанні стратегічних завдань забезпечить не лише закріплення досягнутих позицій, а й логічне впровадження системної та масштабної модернізації навчальної й наукової складових, конкурентоспроможність університету на вітчизняному та світовому науково-освітньому просторах. «Віра в успішне майбутнє університету унеможливлює іншу і тактику, і стратегію», - відзначив Анатолій Васильєв. Він подякував усім членам колективу, хто своєю наполегливою, творчою працею забезпечує реалізацію високої місії університету, та наголосив: «Щиро вірю в успішність року 2019. Наші плани будуть реалізовані».

Також під час конференції у своїх виступах підтримали звіт та діяльність СумДУ в цілому завідувач кафедри електроніки і комп’ютерної техніки Анатолій Опанасюк, завідувач кафедри прикладної гідроаеромеханіки, почесний ректор СумДУ Ігор Ковальов, завідувач кафедри журналістики та філології Олена Ткаченко та завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Інна Школьник.

Детально зі звітом ректора СумДУ Анатолія Васильєва та звітами структурних підрозділів Ви можете ознайомитись у відповідному розділі сайту.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]