Дата публікації:
22 лютого 2019
Кількість переглядів:
2127
Поділитися:

19 лютого в Києві відбулася презентація результатів роботи п’ятирічного проекту Британської Ради  «Англійська мова для університетів». Сумський державний університет на заході представили завідувач кафедри іноземних мов навчально-наукового інституту «УАБС» Людмила Гнаповська та доцент цієї ж кафедри Лариса Андрейко. До участі у заході також долучилися Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич і директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс.

Проект був спрямований на досягнення трансформаційних змін у рівні володіння англійською мовою в провідних українських університетах, а також на  підвищення стандартів української університетської освіти до рівня, який дозволить її учасникам брати повноцінну участь в міжнародних подіях.

Звіт про результати проекту представив спеціально запрошений експерт з Великої Британії Саймон Борг. Професор ознайомив учасників зі змінами, які відбулися в університетах завдяки проекту, й поділився рекомендаціями, що сприятимуть покращенню викладання англійської для спеціальних цілей (English for Special Purposes (ESP).

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]